TEL +34 93 824 41 26

Aquest any augmentarem l'oferta d'escacs del club i de la comarca amb un nou torneig d'escacs actius gràcies a l'interès que han posat els propietaris de l'Hostal Cal Batista de Bagà.

21 de maig de 2022

oferta escacs calbatistaAquest any augmentarem l'oferta d'escacs del club i de la comarca amb un nou torneig d'escacs actius gràcies a l'interès que han posat els propietaris de l'Hostal Cal Batista de Bagà.

Aquesta primera edició entrarà al Circuit Català com aspirant i esperem que es consolidi en el calendari. L'organització va a càrrec de l'Hostal Cal Batista i del Club d'Escacs Lillet. I la col·laboració de la Federació Catalana.

Es jugarà a l'Hostal "CAL BATISTA" Carrer del Raval, s/n, 08695 Bagà, Barcelona (Catalunya)

INSCRIPCIÓ: podeu fer la inscripció clicant el botó corresponent i en 24-48h apareixereu al llistat provisional. La inscripció serà ferma un cop fet el pagament nº de compte que consta a les bases. Podeu enviar el justificant del pagament al correu del club Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Al mateix hostal Cal Batista, es podrà dinar per 11,00€ el menú barbacoa. En el mateix formulari d'inscripció podeu reservar tiques de dinar (i feu el pagament juntament amb la inscripció). Si el dia del torneig encara queden tiquets, es podran comprar abans de les 11:00h.

També, si algú vol passar un cap de setmana fent turisme per la zona, hi ha una oferta especial pels jugadors i acompanyants del torneig. En el cartell hi ha un telèfon i un correu on fer les reserves.

Els premis que es troben a les bases. Es tracta d'una primera edició i s'està buscant patrocinadors. Així que esperem poder ampliar-los d'alguna manera d'ara fins el dia 21 de maig. Us hi esperem.

més informació

INSCRIPCIÓ PREMI AQUI